LMK prezentēs jaunāko «Prāta vētras» video klipu «Bronza»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nākamsestdien, 22. novembrī, Latvijas Mūzikas kanālā (LMK) būs redzama pirmizrāde «Prāta vētras» jaunākajam video klipam «Bronza».

Video ir no turnejas «Tur kaut kam ir jābūt» noslēdzošā koncerta Mežaparkā. Decembrī gaidāms «Prāta vētras» visa koncerta DVD.

«Šis ir vienkāršs DVD, dokumentēta liecība no mūsu tūres «Tur kaut kam ir jābūt» koncerta mežaparkā, kas notika 9.augustā, un kurā piedalījās «Prāta vētra» un vēl 45 tūkstoši skatītāju. DVD ir pašpietiekams un tajā nebūs «bonuss treki» vai intervijas, jo Renārs Kaupers koncertā starp dziesmām izstāsta, kas mums ir noticis iepriekšējos gados,» stāsta Kaspars Roga.

«Nemaz tik vienkāršs viņš nebūs,» Kasparu pielabo Renārs. «Tas nav tā, ka mēs paņemam koncertu un vienkārši iekopējam DVD matricās. Pēc koncerta studijā rūpīgi tiek pielabota skaņa un bilde, lai DVD sanāktu kvalitatīvs un būtu baudāms. Šo atbildīgo darbu mums ir paveicis Kaspars un mēs visi viņu par to slavējam,» saka Renārs.

«Un gūt ieskatu par to, kāds ir DVD varēs noskatoties video dziesmai «Bronza». Latvijas Mūzikas kanāls pirmais to rādīs sākot ar 22. novembri,» piebilst Jānis Jubalts.

http://www.lmk.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu