LMT ievieš jaunu priekšapmaksas standartu (72)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uzņēmums «Latvijas Mobilais Telefons» (LMT) ieviesis mobilo sakaru tirgū pilnīgi jaunu priekšapmaksas standartu. Sākot no 17.februāra «LMT Okartes» klienti varēs būt pilnīgi pārliecināti par savām izmaksām nedēļā - tās nepārsniegs divus eiro par zvaniem un īsziņām uz visiem tīkliem Latvijā, informē LMT.

Lietotājs maksās tikai par norunāto, proti - tiks uzskaitītas minūtes un sms pēc izvēlētā klientu tarifa, bet, sasniedzot divu eiro robežu, sarunas un sms vairs netiks tarificētas – līdz nedēļas beigām tās būs bez maksas. Uzskaites periods ir nedēļa - no pirmdienas līdz svētdienai. Tādējādi «LMT Okarte» kļūst izdevīga gan tiem, kuriem patīk runāt ļoti daudz, gan tiem, kuri sazinās reti.

«LMT Okartes» jauno standartu var aktivizēt jebkurā no LMT klientu centriem vai LMT mājas lapā, reģistrējoties ar sociālo tīklu «draugiem.lv» vai «facebook.com» pasēm.

«Šāda attīstība ir vēl viens solis klientu pieredzes uzlabošanai saistībā ar LMT pakalpojumiem. Jaunais «LMT Okartes» standarts ļaus priekšapmaksa lietotājiem kontrolēt savus izdevumus un tas padarīs ērtāku un paredzamāku klientu ikdienu. Ieviestais standarts priekšapmaksa kartes lietotājiem ir kā drošības spilvens - finanses vairs neietekmēs saziņu un neierobežos komunikāciju,» stāta LMT viceprezidents Ingmārs Pūķis.

Pagājušā gada rudenī «Okarte» tika apvienota ar LMT zīmolu, radot jaunas kvalitātes priekšapmaksas karti – «LMT Okarte».

Komentāri (72)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu