«LMT Summer Sound» programmu papildina Mika un Aloe Blacc

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«LMT Summer Sound» festivāla programma tiek papildināta ar diviem galvenajiem māksliniekiem – deju zāļu pavēlnieku Mika un slavenā hīta «I need a dollar» izpildītāju Aloe Blacc. «LMT Summer Sound» jau trešo gadu 12. un 13. jūlijā notiks Liepājā.

Biļetes uz festivālu «eKase.lv» un «Biļešu Servisa» kasēs no šodienas maksā Ls 18.

Lai arī Mika lielākoties tiek pozicionēts kā britu mūziķis, viņš ir dzimis Libānā. Pirms pārcelšanās uz Londonu viņš kopā ar ģimeni kādu laiku arī dzīvojis Parīzē, kur agrā vecumā uzrakstīja savu pirmo skaņdarbu, iespaidojoties no grunge granda «Nirvana». Mika debijas studijas albums «Life in Cartoon Motion», ko izdeva 2007. gadā ar «Island Records», tika pārdots vairāk nekā 5,6 miljonos kopiju visā pasaulē, kas ļāva mūziķim iegūt BRIT balvu un tikt nominētam «Grammy» balvai. Divus gadus vēlāk Mika izdeva otro ierakstu — «Songs for Sorrow» —, pēc tam izdodot arī albumu «The Boy Who Knew Too Much». Pēc pasaules koncerttūres mūziķis uzsāka ierakstīt trešo studijas albumu «The Origin of Love», ko izdeva 2012. gadā.

Slavenā hīta «I need a dollar» autors Aloe Blacc ir amerikāņu soula, fanka un repa mūziķis. Slavu Aloe atnesa 2010. gadā izdotais albums «Good Things», un jau 2011. gadā mūziķis uzstājās uz tādu festivālu kā Glastonberija Anglijā un «The Falls Festival» Austrālijā galvenajām skatuvēm tūres «The Grand Scheme» ietvaros. 2012. gadā viņš uzstājās «North Sea Jazz» festivālā Roterdamā, «Lollapalooza» Čikāgā un «Osheaga» Monreālā. Šogad beidzot varēsim dzirdēt Aloe Blacc mūzikas ritmus arī Liepājā.

«LMT Summer Sound» ir viens no lielākajiem vasaras festivāliem, un ar katru gadu tā popularitāte būtiski aug. Divas dienas Liepājas pludmalē var vērot spožāko pašmāju un lielisku ārvalstu mūziķu uzstāšanās. Šogad festivāls piedzīvos ievērojamas izmaiņas un uz festivāla skatuvēm uzstāsies spožākās zvaigznes, kādas līdz šim pieredzētas.

  • Biļetes uz festivālu «LMT Summer Sound» nopērkamas «Biļešu Servisa» tirdzniecības vietās un «ekase.lv». Festivāla 2 dienu biļete maksā Ls 18 vai Ls 20 ar vietu telšu pilsētiņā, savukārt VIP biļete maksā Ls 30 vai Ls 40 ar cenā iekļautu autostāvvietu.

Tuvojoties festivālam, biļetes kļūs dārgākas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu