LNO iecerējusi ik gadu rīkot Mātes dienai veltītu labdarības pasākumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Latvijas Nacionālā opera (LNO), sākot ar šo gadu, iecerējusi turpmāk ik gadu rīkot Mātes dienai veltītu labdarības pasākumu.

Godinot māmiņas, iepriecinot bērnus un stiprinot Latvijas ģimenes, LNO 12.maijā rīkos labdarības koncertu «Mātes diena mūzikas skaņās», kurā piedalīsies LNO solisti - Evija Martinsone, Nauris Puntulis, Ilona Bagele, Evita Zālīte un bērnu vokālais ansamblis «Palāsītes», aktieris Kristiāns Kareļins un LNO orķestra grupa diriģenta Mārtiņa Ozoliņa vadībā.

Koncerta dalībnieki atskaņos fragmentus no pazīstamā mūzikla «Mūzikas skaņas», kas tiks apvienoti ar atraktīvu teicēja stāstījumu un publikas aktīvu iesaistīšanos, dziedot līdzi labi pazīstamās un iemīļotās melodijas.

Uz šo Mātes dienas koncertu sadarbībā ar «Ziedot.lv» tiks aicinātas ģimenes, kurās aug bērni ar īpašām vajadzībām.

Koncerts būs pirmā reize, kad skatītājiem tiks piedāvāts uzvedums «Mūzikas skaņas». Turpmāk jauno uzvedumu skatītājiem būs iespējams apmeklēt nākamās sezonas laikā LNO Jaunajā zālē. Uzveduma režisore ir Dace Volfarte, scenogrāfe - Marija Rozīte.

Ar šo koncertu LNO savā izglītības programmā ir apņēmusies sākt tradīciju - ik gadu rīkot Mātes dienai veltītu labdarības pasākumu, sniedzot iespēju ģimenēm ar bērniem apmeklēt LNO Jaunajā zālē īpaši iestudētus uzvedumus, kuros piedalīsies LNO un citi pazīstami mākslinieki.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu