LNT pārsteigs ar skandaloziem «Dzīves krustcelēs» stāstiem (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LNT uz patiesiem notikumiem balstītie stāsti «Dzīves krustcelēs» atgriežas, lai turpinātu atklāt reālus un šokējošus notikumus dažādās ģimenēs. Katrs stāsts būs par pārbaudījumiem un noslēpumiem, ar kuriem saskaras un cīnās dažādu ģimeņu locekļi. 16.janvāra vakarā jaunā «Dzīves krustcelēs» sezona tiks atklāta ar stāstu par vīriešu mednieci, kura posta precētu cilvēku attiecības. Nedēļu vēlāk, otrajā «Dzīves krustcelēs» sērijā kāda meitene atklās, ka viņas mammas un tētis nav bioloģiskie vecāki. 

LNT arī jaunajā, 2014.gadā turpinās skatītājus uzrunāt ar ne vienu vien jaunu Latvijā veidotu projektu. Viens no tiem būs skatītājiem jau iepazītais, uz patiesiem notikumiem balstītais dokumentālais seriāls «Dzīves krustceles». Stāsti var būt noderīgi un var palīdzēt cilvēkiem saprast, kā rīkoties, ja kāds nonāk līdzīgā situācijā.

Seksīga meiča posta laulāto attiecības

Dzīves krustceles jaunās sezonas pirmās sērijas stāsta varoņi Edgars un Zinta Valeri dzīvo Salaspilī. Pēdējā laikā Edgars vakaros ir arvien biežāk prom un negrib stāstīt, kur tos pavada. Edgars arvien kaislīgāk aizraujas ar salsu un vakarus pārsvarā pavada deju zālē. Zinta viņu izseko un redz, kā viņš ieiet vietējā deju klubā un dejo salsu ar kādu izskatīgu rudmati. Zinta šo sievieti pazīst, viņa ir pazīstama kā vīriešu medniece un vainojama jau pie divām šķirtām laulībām. Vēl vairāk, arī viņas draudzenes Lienes vīrs Ivars bijis neuzticīgs ar šo daiļavu, un Liene gandrīz savu vīru pazaudēja.

Meitene atklāj ģimenes noslēpumu

Nedēļu vēlāk ''Dzīves krustcelēs'' stāsts būs par Martu no Dobeles, kurai šogad apritējuši deviņpadsmit gadi. Viņa vienmēr labi satikusi ar saviem vecākiem Inesi un Arvīdu, tomēr pēc gadu ilgušām mācībām medicīnas koledžā, ieguvusi medmāsas palīga diplomu, meitene nolemj sākt pati savu dzīvi. Pārceļoties uz atsevišķu dzīvokli, viņai nākas tikt galā ar saimnieciskām rūpēm un rēķinu maksāšanu, ko iepriekš darīja tēvs. Cenšoties sakārtot no mājām līdzpaņemto dokumentu mapīti, Marta pamana kādu izziņu ar savu dzimšanas datumu. Nejauši atrastā lapiņa dažu sekunžu laikā pilnībā sagrauj viņas priekšstatu par līdzšinējo dzīvi. Dokuments apliecina, ka Inese un Arvīds nav Martas bioloģiskie vecāki un meitenīti adoptējuši.

  • Skatieties Dzīves krustcelēs no 16.janvāra ceturtdienu vakaros 21:15 kanālā LNT.
Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu