Londonā kravas auto vadītājs sabojā kāda «Ferrari» īpašnieka dienu (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šī diena kādam «Ferrari» automašīnas īpašniekam izvērtusies pavisam nelāgi. Atgriežoties pie sava 200 000 eiro vērtā sporta auto, viņš atklāja, ka tajā atmuguriski iebraucis kāds kravas auto, burtiski caurdurot spilgti sarkano spēkratu, ziņo laikraksts «Daily Mail».

Negadījums notika Kensingtona laukumā, kas ir viena no dārgākajām Londonas apkaimēm. Šajā rajonā viena īpašuma vidējā cena svārstās ap desmit miljoniem eiro. Dārgā auto īpašnieks gan pats nedzīvo šajā rajonā, taču viņš noteikti bija domājis, ka šajā vietā atstāt savu auto ir diezgan droši, secina laikraksts.

Kad uzvalkā tērptais automašīnas īpašnieks ieradies notikuma vietā, viņš bija manāmi šokēts, kad ieraudzīja savu «Ferrari 485 Italia» zem kravas automašīnas. Arī smagā auto vadītājs bijis manāmi satraukts. Incidentā neviens netika ievainots, policija šajā sakarā arī nevienu neaizturēja.

«Ap pulksten diviem saņēmām izsaukumu, ka kravas auto ieskrējis kādā stāvvietā novietotā automašīnā. Stāvvietā novietotais auto bija sarkans «Ferrari», otrs auto – balts «DAF» markas kravas auto,» lakonisks bija Londonas policijas pārstāvis.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu