Londonas Hītrovas lidostā sniega dēļ atcelti simtiem avioreisu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Londonas Hītrovas lidostā svētdien stipras snigšanas un gaidāmās sarmainās miglas dēļ atcelta gandrīz trešā daļa avioreisu.

Pārmaiņas lidojumu grafikos Eiropas noslogotākajā pasažieru lidostā varētu skart kopumā aptuveni 400 reisus. Hītrovas pārstāvis atvainojies pasažieriem par sagādātajām neērtībām un norādījis, ka lidosta cenšas pārkārtot reisus tā, lai apkalpotu tik daudz pasažieru, cik vien šajā situācijā iespējams, un atgrieztos pie normāla grafika, kolīdz varēs.

Londonas Getvikas lidosta ziņo, ka sestdien apkalpojusi visus paredzētos reisus, tikmēr Stenstedas lidosta uz īsu brīdi bija slēgusi skrejceļu, lai notīrītu sniegu, bet svētdien cer strādāt normālā režīmā, savukārt Lutonas lidosta brīdinājusi pasažierus, ka iespējama reisu aizkavēšanās vai pat atcelšana.

Snigšana apgrūtinājusi arī Lielbritānijas galvaspilsētas metro virszemes posmu satiksmi, liekot pilnībā slēgt vienu metrolīniju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu