Londonas skolā skolēniem aizliegts sarokoties vai apkampties

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Kāda Londonas skola izdevusi aizliegumu skolēniem sarokoties, apkampties vai sasveicināties jebkādā citā veidā, kas būtu saistīts ar fizisku kontaktu, vēsta «orange.co.uk».

Kvesta akadēmijas pārvaldnieki ir ieviesuši noteikumu, kurš aizliedz jebkādu fizisku kontaktu skolēnu vidū, ar mērķi novērst potenciālos kautiņus vai iebiedēšanu, vēsta Lielbritānijas tabloīds «The Sun».

«Fizisks kontakts studentu starpā nav pieļaujams, jo tas bieži ir saistīts ar sliktu uzvedību vai iebiedēšanu un var novest pie kautiņa,» pavēstīja Kvesta akadēmijas pārstāve.

15 gadus vecā Deina Čonga tika atstāta pēc stundām tikai tāpēc, ka sasveicinoties apskāvās ar savu draudzeni. Viņas māte, komentējot šo notikumu, sacīja, ka šāda politika ir galējība un pilnīgi smieklīga.

«Ja bērni skolā pat nedrīkst apskauties, daži no viņiem nekad neiemācīsies būt sociāli interaktīvi. Ja kaut kas noiet greizi, ir vajadzīgs apskāviens, lai tevi nomierinātu. Es nekad savā dzīvē neesmu dzirdējusi neko tik ārprātīgu,» sacīja meitenes māte.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu