Loskutovs iepriekšējo gadu noslēdzis ar gandrīz 50 000 latu parādsaistībām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Bijušā Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka, tagadējā Saeimas Korupcijas novēršanas apakškomisijas priekšsēdētāja Alekseja Loskutova (V) parādsaistības pērn bijušas 66 663 eiro (46 850 lati), liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) datubāzē pieejamā amatpersonas deklarācija par 2011.gadu.

Loskutova ienākumi pērn bijuši gandrīz 20 000 latu. Saeima viņam maksājusi 18 229 latu algu, Rīgas Tehniskās universitātes maksātā alga bijusi 72 lati, Baltijas Starptautiskajā akadēmijā saņemta 1418 latu alga, SIA "Ideju foruma bibliotēka" maksātais honorārs bijis 28 lati, bet no Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras saņemts 96 latu pabalsts. Deklarēti arī 154 latu lieli ienākumi no AS "Goldinvest asset managament".

Loskutovam pieder dzīvoklis Rīgā.

Deputāts nav uzrādījis darījumus, skaidras vai bezskaidras naudas uzkrājumus, kuru vērtība pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas jeb 4000 latus.

Deklarēta pedagoģiskā darba veikšana Baltijas Starptautiskajā akadēmijā, valdes locekļa amati Baltijas atjaunojamās enerģijas asociācijā, apvienībā un partijā "Vienotība", kā arī partijā "Sabiedrība citai politikai".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu