«Lote un Mēnessakmens noslēpums» spēle nonāk «App Store» veikalā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Filmu studija «RIJA» izstrādājusi animācijas filmas «Lote un Mēnessakmens noslēpums» blakus produktu - virtuālu spēli «Lotes puzle», kas no šodienas pieejama Apple App Store veikalā. 

Spēlē iekļauti attēli no animācijas filmas «Lote un Mēnessakmens noslēpums», kas, kļūstot par 25 dažādas grūtības virtuālajām puzlēm, savas uzmanības koncentrēšanas un citas kognitīvās spējas ļaus pārbaudīt ne tika mazajiem ipad lietotājiem, bet arī viņu vecākiem. 

Katra Lotes puzle sastāv no 48 virtuāliem gabaliņiem, kam ar pieskāriena palīdzību pēc iespējas īsākā laikā jāatrod pareizā vietā uz attēla. Kamēr spēlētājs domā, viruālais pulkstenis strikti skaita laiku. 

«Lotes puzles» spēlētājs var ne tikai stādīt savu personīgo rekordu, cenšoties pēc iespējas ātrāk salikt kādu no Lotes puzlēm, bet arī sacensties ar citiem «Lotes puzles» spēlētājiem, jo visu spēlētāju rezultāti tiek atspoguļoti kopējā rezultātu tabulā.

Vairāk informācijas par spēli interesneti var atrast App Store veikalā - http://goo.gl/4ge9Z.
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu