Loterijā, kas notiek arī Latvijā, laimēta prātam neaptverama naudas summa (91)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PierluigiCo, CC BY-NC-SA 2.0

«Eurojackpot» 4.aprīļa izlozē tika laimēts šīs spēles vēsturē lielākais laimests - 57,3 miljoni eiro. Kā rādīja izlozes rezultāti, laimīgā spēles kombinācija - 10, 16, 28, 30, 33 un papildskaitļi 4 un 6 - tika atminēta Somijā.

«Latvijas Loto» Mārketinga daļas vadītāja Aiga Roziņa informē, ka «Latvijas Loto» šonedēļ saņēma informāciju no Somijas nacionālās loteriju kompānijas «Veikkus» par to, ka visu laiku lielākā šīs loterijas laimesta ieguvēji ir desmit darbabiedri no Somijas pilsētiņas Akā valsts dienvidos.

Katrs no desmit darba kolēģiem, kuri piedalījās vienas kopīgas biļetes iegādē, ieguldīja spēlē 4,40 eiro. Viņi izvēlējās iegādāties sistēmas spēles ātrspēli ar septiņiem skaitļiem, diviem papildskaitļiem un Džokeri. Pēc veiksmīgās izlozes katrs spēlētāju grupas dalībnieks laimēja vairāk nekā 5,7 miljonus eiro.

Veiksminieki atklāja, ka iegādājušies laimīgo spēles variantu impulsa iespaidā, kad izdzirdējuši, ka «Eurojackpot» uzkrājuma prognoze sasniegusi rekordu. «Mēs domājām, ka laimesta uzkrājums ir pietiekami liels, lai to savā starpā varētu sadalīt lielāka laimētāju grupa, un beigās tā arī sanāca,» pastāstīja viens no laimētājiem.

Tagad nelielajā Somijas pilsētā ir desmit jauni miljonāri, kuri atzīst, ka visi kā viens vēlas ātrāk pabeigt kārtot dokumentālās formalitātes savu miljonu saņemšanai un atgriezties pie ikdienas rutīnas.

Lielāko «Eurojackpot» laimestu Latvijā 2013.gada 26.jūlija izlozē laimēja kāds loterijas spēlētājs no Liepājas. Viņš uzminēja piecus skaitļus un vienu papildskaitli (5+1) un laimēja 101 657 eiro.

«Eurojackpot» ir kopīga loterija 14 valstīm: to organizē Dānijas, Horvātijas, Igaunijas, Islandes, Itālijas, Latvijas, Lietuvas, Nīderlandes, Norvēģijas, Slovēnijas, Somijas, Spānijas, Vācijas un Zviedrijas nacionālie loteriju uzņēmumi.

Komentāri (91)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu