«LR2 Zelta šlāgeris» Madonā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

30. jūlijā plkst. 17:00 Madonas estrādē, notiks grandiozākais šlāgerfestivāls Latvijā «LR2 ZELTA ŠLĀGERIS», kurā pirmo reizi uz vienas skatuves uzstāsies 35 country un šlāgermūzikas grupas, kā arī dažādi šlāgerizpildītāji!

 Latvijas Radio 2 kopā ar Latvijas Šlāgerkanālu un Madonas novada pašvaldību organizē grandiozu šlāgerfestivālu «LR2 ZELTA ŠLĀGERIS». Tik apjomīgs pasākums Latvijā būs pirmo reizi. Kopējais šlāgerfestivāla raksturojums balstīts uz latviešu tradicionālajām vērtībām, kas sevī ietver etniskās tradīcijas, ģimenes saites, draudzības un mīlestības jūtas, dziesmas un dejas burvību, kā arī vispārēju jautrību. Festivāla gaitā klausītāji varēs balsot par savu mīļāko dziesmu, bet noslēgumā paredzēta pirmo trīs vietu ieguvēju apbalvošana.

 Festivālā piedalīsies 35 country un šlāgermūzikas grupas, kā arī dažādi tautā iemīļoti šlāgerizpildītāji: KLAIDONIS, APVEDCEĻŠ, LAUKU MUZIKANTI, BALTIE LĀČI, PATRIOTI LG, KANTORIS 04, ZEĻĻI, BRUĢIS, ĒRIKS GRUZNIŅŠ, INGA un NORMUNDS, KASPARS ANTESS, SANTA KASPARSONE un daudzi citi.

Šlāgerfestivālu vadīs atraktīvais aktieris Guntis SKRASTIŅŠ.

Festivāls paredzēts 6 stundu garumā, pēc kura būs balle līdz rīta gaismai kopā ar grupām Apvedceļš, Bruģis, Jūrkant, kā arī  LR2 DJ Kaspars MAURIŅŠ. Tāpēc festivāla organizatori ir nodrošinājuši apmeklētājiem arī telšu vietas.

Festivāla laikā būs nopērkama izdevniecības «Musica Baltica» izdotā jaunāko laiku populārāko šlāgerdziesmu nošu un tekstu grāmatu «Latvijas Radio 2 Zelta šlāgeri». Grāmatā apkopots pussimts latviešu iemīļotāko dziesmu. Visvairāk pārstāvētas ir maestro Raimonda Paula dziesmas.

Biļetes var iegādāties Biļešu serviss kasēs, Latvijas pasta nodaļās, STATOIL benzīna uzpildes stacijās, Madonas kinoteātrī «Vidzeme»,  kā arī pasākuma dienā, taču jāatceras, ka iepriekšpārdošanā biļetes būs ieejamas lētāk! Bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja bez maksas.

Pasākuma norises teritorijā notiks tirdzniecība ar vietējo amatnieku un ražotāju produkciju, kā arī  iegādāties suvenīrus ar pilsētas simboliku. (Kontakttālrunis tirgotājiem – 26391211).

Lai padarītu šo kultūras programmu pieejamāku plašākiem sabiedrības slāņiem, kā arī atbalstītu cilvēkus ar īpašām vajadzībām, projekta rīkotāji piedāvās cilvēkiem ar invaliditāti (uzrādot Invaliditātes apliecību) apmeklēt pasākumu bez maksas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu