LSBL vērtīgākā spēlētāja Eibele pārrāvusi krusteniskās saites (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Iepriekšējās sezonas Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) vērtīgākā spēlētāja Anda Eibele vēl pirms jaunās sezonas sākuma pārrāvusi krusteniskās saites un tagad viņu sagaida smags atveseļošanās process.

Pagājušajā sezonā Eibele palīdzēja «Cēsis» komandai uzvarēt ne tikai LSBL, bet arī Latvijas un Igaunijas apvienotajā čempionātā, tomēr pirms šīs sezonas viņa atgriezās «TTT Rīga» sastāvā.

Gatavošanās gaidāmajai sezonai Eibelei gan pagājušajā sezonā noslēgusies pārbaudes spēlē ar RTU/«Merks» basketbolistēm.

«Pilnīgi muļķīgā epizodē pārrāvu priekšējās krusteniskās saites,» sarunā ar aģentūru LETA atzina Eibele. «Skrēju, apstājos un parasti šādās epizodēs kāja paslīd uz priekšu. Tomēr šoreiz tas nenotika, jo zāle bija tikko nolakota.»

«Neko darīt, kā ir tā ir, tagad jāsāk domāt, kā ātrāk atveseļoties,» atzina Eibele. Atveseļošanās ilgums atkarīgs no tā, kā augs muskuļi, tāpēc šobrīd to ir grūti prognozēt, bet basketboliste cer, ka ierindā varēs atgriezties aprīlī, kad gaidāmas klubu sezonas izšķirošās cīņas.

Eibele divās dažādās komandās uzvarējusi pēdējos piecos Latvijas čempionātos. 2009., 2012. un 2013.gadā viņa LSBL titulu ieguvusi ar «Cēsis» komandu, bet 2010. un 2011. gadā «TTT Rīga» rindās.

Šajā vasarā Eibele palīdzēja arī Latvijas valstsvienībai Eiropas čempionātā, trijos mačos vidēji gūstot 1,7 punktus un izcīnot 1,3 atlēkušās bumbas.

Jaunā Latvijas un Igaunijas apvienotā sieviešu basketbola čempionāta sezona ar 13 komandu dalību sāksies oktobra pirmajā pusē.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu