LSPA handbola klubs apvienojies ar handbola klubu «Celtnieks» (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Turpinot handbola attīstību Rīgā, handbola klubs LSPA apvienojos ar handbola klubu «Celtnieks» un jaunajā sezonā Latvijas virslīgas čempionātā vīriešiem, kā arī Baltijas līgā startēs ar nosaukumu «Celtnieks»/LSPA, vēsta komanda.

Pērn, startējot ar nosaukumu LSPA/NB SAN, komanda Latvijas čempionātā vīriešiem izcīnīja bronzas medaļas.

Handbola klubs «Celtnieks» savulaik vairākkārtēji izcīnīja Latvijas čempionāta medaļas, kā arī sekmīgi startēja PSRS meistarsacīkstēs. Kluba nosaukumu aizvadītā gada novembrī atjaunoja LSPA kluba spēlētāji Normunds Blome un Aigars Vingris.

Jaunajā sezonā «Celtnieks» kopā ar Latgales un Vangažu handbolistiem komandā «Celtnieks»/«Vangaži» startēs Latvijas pirmās līgas čempionātā. Tajā papildus spēļu praksi iegūs arī «Celtnieks»/LSPA spēlētāji, kas lielajā komandā tik daudz laukumā netiks.

Gan ar virslīgas, gan pirmās līgas komandu strādās Latvijas izlases treneris Dmitrijs Bražņikovs, kurš savulaik bija viens no «Celtnieks» komandas vārtsargiem.

Kā ziņots, par valsts čempioniem pagājušajā sezonā otro reizi pēc kārtas kļuva Ludzas komanda «Latgols», kas finālsērijā ar 3-2 uzvarēja Dobeles «Tenax» handbolistus.

Tikmēr Baltijas līgā «Celtnieks»/LSPA jaunajā sezonā būs vienīgie Latvijas pārstāvji.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu