LSPA handbolistes noliek Latvijas čempionu pilnvaras

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: handball.lv

Pagājušās sezonas spēcīgākā komanda LSPA šodien piedzīvoja neveiksmi arī otrajā Latvijas sieviešu handbola čempionāta pusfināla mačā, izstājoties no turpmākām sacensībām.

Aizvadītajā cīņā LSPA ar 16:27 (6:18) izbraukumā piekāpās Ludzas «Latgols» handbolistēm, sērijā līdz divām uzvarām ciešot neveiksmi ar 0-2.

Uzvarētājām rezultatīvākā ar astoņiem gūtajiem vārtiem bija Vilma Matisāne, bet septiņus precīzus metienus pievienoja Nadežda Kalašņikova. Tikmēr LSPA rindās pa pieciem vārtiem guva Līga Eihvalde un Laura Krievāne.

Rīdziniecēm savainojumu dēļ ir lielas problēmas ar sastāvu, kamēr «Latgols» izslēgšanas spēlēm piesaistīja kreisās ārējās pozīcijas spēlētāju Kalašņikovu, kura iepriekšējās sezonas bija aizvadījusi ārzemēs.

Kā ziņots, sērijas pirmajā mačā «Latgols» izcīnīja uzvaru izbraukumā ar 26:24.

Finālā «Latgols» tiksies ar Stopiņu NHK komandu, kas šosezon joprojām cīnās bez zaudējumiem, tomēr pusfinālā vien divās smagās cīņā pieveica Dobeles SS/REIR komandu.

Šīs sezonas Latvijas čempionāta regulārajā sezonā trīs apļus aizvadīja sešas komandas, bet «LAT 98» turnīrā startēja ārpus konkurences. Pārliecinoši labākās regulārajā čempionātā bija Stopiņu NHK handbolistes, kuras uzvarēja visās 15 spēlēs.

Pagājušajā sezonā Latvijas čempionātā sievietēm pirmo zeltu vēsturē izcīnīja LSPA.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu