LTV sāk alternatīvo balsojumu par «Eirovīzijas» dziesmām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

5. maijā, LTV1 ēterā sākās visu «Eirovīzijas» dziesmu videoklipu rotācija. Savukārt no šodienas, 6. maija, Latvijas Televīzija aicina piedalīties alternatīvajā interneta balsojumā par «Eirovīzijas» starptautiskā dziesmu konkursa dziesmām.

Visu 39 «Eirovīzijas» dalībvalstu dziesmu videoklipi, ieskaitot Latvijas pārstāves Aishas dziesmu «What For?», noskatīšanās režīmā jau kopš 16. aprīļa pieejami «Eirovīzijas» oficiālajā mājas lapā «eirovizija.lv», bet no šodienas par katru no dziesmām katrs lapas apmeklētājs varēs nobalsot vienu reizi dienā. Balsojums noslēgsies «Eirovīzijas» starptautiskā fināla dienā - 29. maijā, kad tiešraides laikā uzzināsim Latvijas interneta lietotāju favorītu.

Tādējādi skatītāji Latvijā jau savlaicīgi varēs izvēlēties savu favorītu, par kuru balsot gan 1. pusfinālā 25. maijā, gan starptautiskajā finālā – 29. maijā.

Patīkamus jaunumus turpinām saņemt no Zviedrijas. Šīs valsts centrālajā televīzijā SVT turpinās gadskārtējā «Eirovīzijas» dziesmu vērtēšana, kuras laikā eksperti analizē šī gada citu valstu «Eirovīzijas» dziesmas. Noskatoties visas 1. pusfināla valstu dziesmu videoklipus, Aisha ekspertu vērtējumā atkal nokļuvusi pirmajā vietā.

Iepriecinoši arī, ka dziesmas «What For?» videoklipu, ko veidojusi Latvijas Televīzijas un mūzikas ierakstu kompānijas «Mic Rec» radošā komanda, interneta vietnē «youtobe.com» noskatījušies jau vairāk nekā 203 850 skatītāji no visas pasaules, kas ar saviem komentāriem izteikuši pozitīvu viedokli par dziesmu un izpildītāju.

Kā jau ziņots, «Eirovīzijas» konkursa starptautiskā fināla posms Oslo notiks no 25. līdz 29. maijam. Latvijas nacionālās atlases uzvarētāja Aisha uzstāsies 1. pusfinālā, kas notiks 25. maijā. Uz Oslo Aisha kopā ar LTV delegāciju dosies jau nākamsestdien, 15. maijā. Par viņas gaitām sagatavošanās procesā skatītāji Latvijā varēs uzzināt «Eirovīzijas» mājas lapā, kur tiks publicēta gan LTV delegācijas rakstītā dienasgrāmata, gan karstākie jaunumi un fotogalerija. 

Atsvaidzināsim atmiņu:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu