LTV vienojas par seriāla «Eņģeļu iela» turpināšanu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vakar, 8. janvārī, noslēdzot seriāla «Eņģeļu iela 9. Pelnrušķītes mantojums» sezonu, Latvijas Televīzija (LTV) ir pagodināta paziņot, ka turpinās sadarbību ar seriāla veidotājiem, režisori Virdžīniju Lejiņu un scenārija autoru Jāni Lejiņu, arī jaunajā pavasara sezonā, kad seriāls atgriezīsies LTV1 ēterā ar spraigu sižetu un iemīļotiem aktieriem.

Seriāla «Eņģeļu iela» nu jau piektās sezonas sērijas turpinās veidot pieredzējusī, godalgotā LTV režisore Virdžīnija Lejiņa tandēmā ar talantīgo rakstnieku Jāni Lejiņu. LTV1 skatītāju tikšanās ar seriāla «Eņģeļu iela 9. Pelnrušķītes mantojums» aktieriem un veidotājiem jaunās seriāla gaitās gaidāma jau pavasara sezonā.

«Seriāla jaunā sezona LTV1 skatītājiem pavasarī nesīs negaidītus sižeta pavērsienus, iespējams, jaunas sejas un virkni pārsteigumus, kurus pašreiz vēl neesam gatavi atklāt,» informē VSIA «Latvijas Televīzija» valdes loceklis Sergejs Ņesterovs, turpinot, ka jau šobrīd norit spraigs darbs, lai pavasaris arī šajā ziņā pārsteigtu un iepriecinātu Latvijas Televīzijas skatītāju.

«Esam patiesi gandarīti un apmierināti ar seriāla aizejošās sezonas rezultātu – kvalitatīvā saturā balstītu daudzsēriju videofilmu ar daudzslāņainiem cilvēkstāstiem, kuros atklājas arī sabiedrībai aktuālas tēmas un problēmas,» uzsver S.Ņesterovs, papildinot, ka priecāsimies sadarboties ar seriāla veidotājiem arī nākamajā sezonā, jo viņu veikums pilnībā atbilst LTV redzējumam par sabiedriskā medija veidotu daudzsēriju filmu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu