LTV7 ēterā būs piemiņas pēcpusdiena Mārtiņam Freimanim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Godinot kolēģa un drauga Mārtiņa Freimaņa piemiņu, tieši viņa bēru dienā – ceturtdien, 3. februārī, LTV7 programmā būs īpaša piemiņas pēcpusdiena.

  • Plkst. 16.40 raidījuma «SeMS» veidotāji piedāvā noskatīties videofilmu «Tu esi mans draugs. Mārtiņš Freimanis.» Tās emocionālo tonalitāti vislabāk raksturo viņa paša rakstītais:  

Ielās aizskan mūsu vārdi
Lejup lido putnu sapņi,
Un pa iestaigātu ceļu
Klusiem soļiem aiziet kāds.

  • Plkst. 17.30 sāksies grupas «Tumsa» 2008. gadā ierakstītais lielkoncerts. Tas bija ilgi gaidīts un rūpīgi gatavots projekts, kas reizē bija arī grupas albuma «Suns» dziesmu pirmatskaņojums. Kopā ar «Tumsu» vispopulārākās grupas dziesmas šeit izpilda Olga, Ella, Aisha, Aleksandra Kurusova, Jenny May, Valters & Kaža, kā arī pati albuma vaininiece - Mārtiņa Freimaņa sunīte Pepe.

Koncerts bija, ir un būs aizraujošs ceļojums «Tumsas» vispopulārākajās radio un TV dziesmās, kā arī pasaules mēroga hītos. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu