LU sāksies uzņemšana, jauna studiju programma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

3.janvārī, Latvijas Universitātē (LU) sāksies pieteikumu pieņemšana studiju uzsākšanai 2010./2011. akadēmiskā  gada pavasara semestrī.

Pieteikumus pieņems divās pamatstudiju līmeņa un trijās augstākā līmeņa studiju programmās, un tos varēs iesniegt fakultātēs. Pirmo reizi notiks uzņemšana jaunā otrā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmā Skolotājs, kurā 90 studenti varēs iegūt skolotāja kvalifikāciju par ESF projekta finansējumu.

No 6.janvāra līdz 25.janvārim Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē (PPMF) pieņems pieteikumus studijām 1.līmeņa profesionālajā studiju programmā Pirmsskolas izglītības pedagogs un profesionālajā bakalaura studiju programmā Pirmsskolas skolotājs.

No 5.janvāra līdz 14.janvārim Juridiskajā fakultātē pieņems pietikumus maģistra studiju programmā Starptautiskās attiecības (tiesības), bet no 18.janvāra līdz 28.janvārim Ekonomikas un vadības fakultātē varēs pieteikties studijām profesionālajā maģistra studiju programmā Starptautiskais bizness.

Savukārt no 3.janvāra līdz 14.janvārim PPMF varēs pieteikties jaunā otrā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmā Skolotājs. Šajā programmā tiek piedāvāti seši studiju virzieni: Vidējās izglītības latviešu valodas un literatūras skolotājs, Vidējās izglītības angļu valodas skolotājs, Vidējās izglītības vācu valodas skolotājs, Vidējās izglītības krievu valodas un literatūras skolotājs vai krievu valodas kā svešvalodas un latviešu valodas kā otrās valodas skolotājs, Vizuālās mākslas skolotājs un Sociālo zinību skolotājs.

www.skolotajuizglitiba.lu.lv

www.gribustudet.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu