Lūdz palīdzēt pa piektā stāva logu izmestam taksītim (95)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Cilvēku» necilvēcības upuri no patversmes «Ulubele»:

Pirmais stāsts:

Šobrīd klīnikā par tiesībām dzīvot cīnās kāds 6 gadus jauns tīršķirnes takšu puika. Viņš nebija aizgājis meitās, viņš nejauši neizskrēja uz lielceļa un nepakļuva zem auto riteņiem, viņu nesavainoja agresīvs lielsuns... viņu svētdienas pēcpusdienā no Vaidavas ielas daudzdzīvokļu nama piektā stāva izmeta viņa paša saimnieks. Ja nežēlības gājiena upuris nebūtu nokritis pie kājām nama sētniecei, iespējams, dzīvnieciņš pēdējiem spēkiem būtu ievilcies kādā krūmā un tur arī klusi sāpēs aizgājis, domādams – Par ko?

Tas «necilvēks», kuru dēvēt par saimnieku šajā situācijā ir neiespējami, ir atrasts. Policija ierosinājusi krimināllietu. Dzīvnieks ir atsavināts un šobrīd par viņu rūpējas Rīgas pilsētas dzīvnieku patversme «Ulubele». Sunim ir konstatēta iekšējo orgānu kontūzija un ir sakropļots mugurkauls. Kamēr notiek izmeklēšana, arī visus medicīnas izdevumus ir uzņēmusies «Ulubele». Tāpēc patversmes komanda lūdz:

• Pieteikties cilvēkus, kuri 3.jūnija pēcpusdienā pēc plkst. 15.00 Purvciemā Vaidavas ielas 3. un 5. namu sētā kļuva par lieciniekiem traģiskajam notikumam.

• Palīdzēt segt mazā suņu vīra operāciju izmaksas, kas šobrīd nepieciešamas, lai dzīvnieciņš dzīvotu.

Otrais stāsts:

Nenormāla smirdoņa, mēsli līdz potītēm un izjukuša dīvānā stūrī iespiedies suņa ģindenītis. Caur putekļiem un smakām piesūkušos gaisu ar grūtībām var saprast, ka dzīvnieks reiz bijis skaista rotveilera kucīte. Jau laukā un dienas gaismā aina ir briesmīga. Suni klāj ekzēmas, viņa baidās no katras straujākas kustības. Pēc Pārtikas un veterinārā dienesta un ārsta apskates sirds apmet kūleni – dzīvnieks ir pamests ilgstoši aizslēgtā dzīvoklī, tur, kur pupiņu dziedzerīši – visur ir audzēji. Pēc namu teritorijas Vecmilgrāvī apsaimniekotāja teiktā – kucīti sauc Lola, viņai ir 6 gadi un viņa ir mazā augumiņa šķirnes rotveilers.

Arī viņas NE-cilvēks ir zināms. Ar Ulubele komandas gādību ir veiktas pirmās operācijas, bet Lolai priekšā garš atveseļošanās un atkal uzticēšanās ceļš. Nepieciešamas regulāras ārsta apskates, zāles un vitamīni, bet galvenais – gādīgas rokas, kuras lēni pacelsies TIKAI glāstam.

Ziedojuma konts abiem necilvēcības upuriem:

  • LV97HABA0551028353893
  • Biedrība «Dzīvnieku pansija Ulubele»
  • Reģ.Nr. LV 40008095993;
  • Ziedojumu tālrunis – 90006083

Izdari sirds darbu sadarbībā ar portālu «Ziedot.lv»

Tālrunis: 20203333 vai 27803333;

Komentāri (95)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu