Luongo: Esmu gatavs atteikties no 40 miljoniem, lai tikai pamestu «Canucks» (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

NHL komandas Vankūveras «Canucks» kanādiešu vārtsargs Roberto Luongo norāda, ka vēl ir pāragri likt punktu viņa un kluba attiecībām.

Pēc vārtsarga teiktā viņš esot gatavs komandas nomaiņai, taču klubs izmisīgi cenšas noturēt savās rindās 2010. gada olimpisko čempionu.

Jāpiebilst, ka Luongo ir spēkā līgums ar «Canucks» uz 12 gadiem par 64 miljoniem ASV dolāru, un no šī termiņa atlikuši vēl deviņi gadi.

«Pēdējā laika notikumi ir tikai vairojuši manu motivāciju,» CBS citē Luongo. «Protams, es ieradīšos uz «Canucks» treniņnometni, taču šajā stāstā būtu pāragri likt punktu.»

«Esmu gatavs pamest komandu. Tas atgādina šķiršanos no sievas: kad jau esat izlēmuši šķirties, viņa uzsāk izmisīgus centienus atgūt tevi. Esmu pat apsvēris iespēju par līguma iepriekšēju pārtraukšanu - esmu gatavs atteikties no 40 miljoniem,» piebilst kanādiešu vārtsargs.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu