Luseniuss vairs nespēlēs «Dinamo» (36)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas «Dinamo» komandā vairs nespēlēs somu uzbrucējs Niklass Luseniuss, otrdien preses konferencē pavēstīja komandas galvenais treneris Peka Rautakalio.

Uz jautājumu, kāpēc sastāvā netiek iekļauts Luseniuss, Rautakallio žurnālistiem atbildēja, ka viņš komandā vairs nebūs. «Istabā vairāk nav vietas,» precizējošajam jautājumam piebilda Rautakallio, neko sīkāk nepaskaidrojot.

Tikmēr Rīgas «Dinamo» preses sekretārs Jānis Stepītis pagaidām neko sīkāk nevarēja pateikt. «To treneris pateica preses konferencē un oficiālas darbības šajā jautājumā vismaz pagaidām nav veiktas,» Stepītis lika noprast, ka arī viņam tā bija pirmā dzirdēšana. «Varbūt rīt no rīta jau būs vairāk skaidrības

Luseniuss Rīgas «Dinamo» komandai pievienojās pirms pagājušās sezonas, noslēdzot divu gadu līgumu. Pirms tam «rīdzinieki» viņu izvēlējās 2010. gada jauno spēlētāju draftā.

Pagājušajā sezonā 23 gadus vecais soms 60 KHL spēlēs guva vienus vārtus un izdarīja 17 rezultatīvas piespēles, tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta +4.

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu