Lūsiņš: Biju pie Šuplera, bet interesi izrāda dāņi (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu hokeja vārtsargs Edgars Lūsiņš sarunā ar šo rindu autoru pastāstīja, ka bija aizbraucies uz KHL klubu Doņeckas «Donbass», taču viņa kandidatūra nopietni netika izskatīta.

«Biju devies uz Doņecku pie Juliusa Šuplera, taču tas vairāk gan bija treniņu nolūkos. Laco [slovāku vārtsargs - a.p.] bija satraumējies un man vajadzēja viņu aizvietot. Teiksim tā - apvienoju patīkamo ar lietderīgo,» saka Edgars.

Lūsiņš skaidro, ka gaidāmais NHL lokauts daudziem vārtsargiem var šosezon iegriezt un viņš nav izņēmums.

«Iespējams, lokauts būs un tas var ietekmēt situāciju vārtsargu tirgū, bet diez vai man jāskatās uz tām vietām, kur tēmēs NHL vārtsargi,» situāciju apzinās Lūsiņš. «Ir labs variants Dānijā un patlaban gaidu atbildi no viņiem. Jautājums ir par finansēm - vai viņi var nodrošināt algu. Neko briesmīgu neprasu, «Herlev» klubam pašam jātiek skaidrībā ar šo situāciju,» no Edgara teiktā var saprast, ka klubs nav no tiem situētākajiem.

«Uzturu sevi formā, eju uz sporta zāli, bet ar citiem spēlētājiem kopā neesmu tagad slidojis. Jebkurā brīdi var būt izsaukums uz kādu komandu un esmu tam gatavs. Ceru, ka jau drīz šajā sakarā būs ko pastāstīt vairāk,» teic vārtsargs.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu