LVC brīdina: Autoceļi svētdien ir slideni (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Svētdien braukšanas apstākļus uz valsts galvenajiem autoceļiem vietām apgrūtina sniegs un apledojuma veidošanās. Brauktuves tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem, informē uzņēmumā «Latvijas Valsts ceļi» (LVC).

Daugavpils virzienā autoceļi vietām sniegoti un veidojas apledojums posmos Nīcgale – Daugavpils, Špoģi – Medumi un uz Daugavpils apvedceļa; Bauskas virzienā autoceļš vietām sniegots posmā Iecava - Grenctāle; Ventspils virzienā autoceļš sniegots posmā Strazde - Usma.

Uz reģionālajiem autoceļiem sniegs un apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanas apstākļus Bauskas, Jelgavas, Ogres, Aizkraukles, Rīgas, Talsu un Daugavpils apkaimēs. Brauktuves slidenajos ceļa posmos apstrādā ar pret apledojuma materiāliem.

Saskaņā ar metroloģisko prognozi laika periodā no plkst.13 līdz 16 Latvijas centrālajos rajonos gaidāms stiprs sniegs ar sniega segas pieaugumu 6-10 centimetri.

Arī pārējā valsts teritorijā dienas otrajā pusē daudzviet snigs un putinās, autoceļi apledos.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu