M. Rēdlihs: jābūt agresīviem, taču jāspēlē noteikumu robežās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Miķelis Rēdlihs pēc zaudējuma Mitiščos intervijā [s:39413] norāda, ka jau pēc divām spēlēm komanda ir uzķērusi nepieciešamo ritmu.  

Miķelis neslēpj, ka bez ierastā maiņas biedra Laura Dārziņa spēlēt ir grūti, jo abi saprata viens otru no pusvārda. «Taču arī tagad spēlēju kopā ar labiem hokejistiem un mēs diezgan labi sadarbojamies, ko apliecina mačs pret «Atlant» komandu. Pagaidām vēl viens pie otra pierodam, taču jau tagad mūsu darbībās uzbrukumā ir daudz pozitīvu aspektu.»

Sezonas sākuma pārcelšana esot ietekmējusi hokejistus, taču Rēdlihs uzsver, ka visas komandas ir vienādā situācijā. «Arī «Dinamo» jau pēc divām spēlēm ir uzķērusi ritmu un tam nevajadzētu pievērst pārāk lielu uzmanību.»

«Mums jābūt agresīviem visa mača garumā, taču jāspēlē noteikumu robežās,» uzsver Rēdlihs. «Uzskatu, ka mačā pret Piemaskavas komandu mums tas izdevās. Bet to, kāpēc zaudējām, paskaidros treneris pēc kļūdu izvērtēšanas.»

«Spēlē pret «Atlant» azarta noteikti netrūka. Ceru, ka izdosies saglabāt šīs sajūtas arī turpmāk. Diemžēl gadās arī tā, ka izej uz ledus un neko nevari izdarīt,» piebilst Miķelis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu