Māc šaubas, ka matus var labi nokrāsot arī mājās? (20)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklāmas foto

Tu nekrāso matus, jo baidies tos sabojāt? Vai varbūt Tu krāso matus salonā, taču vienmēr esi gribējusi to izdarīt pati? Lūk, atbilde Tavām šaubām – tehnoloģiskā revolūcija matu krāsošanai mājas apstākļos no Garnier!

Garnier laboratorijās esam atklājuši, ka eļļa var paveikt daudz vairāk par matu kondicionēšanu. Tā spēj arī efektīvi piesātināt matus ar krāsu pigmentiem.

Tādejādi tika izgudrota matu krāsošanas tehnoloģija, kas iedarbojas ar eļļas aktīvo spēku (ODS – Oil Delivery System jeb eļļas piegādes sistēma). Šo tehnoloģiju aizsargā 24 patenti. Eļļa ir virzītājs, kas nogādā pigmentus dziļi matu šķiedrās. Eļļas tehnoloģija veicina krāsošanas procesu, piešķirot matiem pilnīgu krāsu. Turklāt, pateicoties eļļai, krāsas sastāvam vairs nav jāpievieno amonjaks!

Sievietēm, kas līdz šim baidījās krāsot matus, ir vērts ņemt vērā, ka jaunā tehnoloģija uzlabo matu kvalitāti. Mati kļūst spīdīgi un par 35% mīkstāki. Tā kā krāsas sastāvā nav amonjaka, krāsošanas process kļuvis par patīkamu, relaksējošu procesu. Amonjaka kodīgo smaku ir aizstājis viegls un maigs aromāts. Spēcīgā, nepatīkamā smaka ir novērsta. Garnier Olia nodrošina optimālu galvas ādas komfortu.

Sievietes, kas ir izmēģinājušas Garnier Olia, izjutušas ievērojami mazāku galvas ādas niezi un kairinājumu. Sajūta ir kā uzklājot matiem masku.

Tāpat ir vērts apsvērt Garnier Olia lietošanu, ja parasti Tu krāso matus salonā, lai iegūtu piesātinātu un vienmērīgu toni. Eļļa efektīvi nogādā visus krāsu pigmentus dziļi matu šķiedrās, tāpēc matu krāsa ir spilgta, viendabīga un vienmērīga. Visi sirmie mati ir pārklāti. Samtainā tekstūra, kas atgādina ādas kopšanas krēmu, ir īpaši izstrādāta uzklāšanai ar otu. Un, izmantojot otu, ir vienkārši nokrāsot ataugušos matus pie saknēm. Tas viss var būt jebkurā laikā pieejams Tavās mājās – bez apmeklējuma vai pieteikšanas.

www.garnier.lv/olia

Noskaties video un uzzini atsauksmes no sievietēm, kas pašas pirmās Latvijā ir izmēģinājušas Garnier Olia:

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu