Mācības pēc ziemas brīvlaika šodien nav atsāktas 67 skolās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ceturtdien 67 skolas nav atsākušas mācības pēc skolēnu brīvdienām, informē Izglītības un zinātnes ministrijā.

44 Latvijas skolās brīvlaiks ir pagarināts līdz nākamajai pirmdienai, bet 23 skolās mācības nav atsāktas, jo nebija elektrības, siltumapgādes, ūdens. Dažās skolās iemesls mācību neatsākšanai ir pareizticīgo Ziemassvētki.

Jau vēstīts, ka Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (V), pamatojoties uz izglītības ministra Rolanda Broka (ZZS) izsūtīto informatīvo vēstuli pašvaldību izglītības pārvaldēm un izglītības speciālistiem un izglītības iestāžu vadītājiem, aicināja skolu vadību un atbildīgos pašvaldību darbiniekus īpaši rūpīgi izvērtēt mācību gada otrā pusgada sākšanu šajā ceturtdienā.

«Ne tikai elektroenerģijas piegādes traucējumi noteiktos valsts reģionos, bet arī bērnu droša nokļūšana uz skolu un atpakaļ, ņemot vērā lielo sniega daudzumu un apgrūtināto pārvietošanos pa ielām, ir vērā ņemami un nopietni vērtējami argumenti,» norādīja Dombrovskis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu