Madonna Denverā vicinās ar ieročiem (23)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

Fani sašutuši par popdīvas Madonnas vicināšanos ar spēļu ieročiem koncertā Denverā, kad tikai jūlijā blakus esošajā Aurorā notika traģiska apšaude.

Koncertā «Pepsi Center» arēnā Madonna turēja neīstu ieroci. Daudzi fani viņai pārmeta neiejūtību, jo jūlijā tuvējā Aurorā filmas «The Dark Knight Rises» seansa laikā notika slaktiņš, kurā dzīvību zaudēja 12 cilvēki, bet vēl 58 tika ievainoti.

Kā vēsta ziņu aģentūra AP, vairāki fani pameta koncerta norises vietu, jo viņus aizskāra dziesmas «Gang Bang» horeogrāfija. Madonna izlikās, ka nošauj noziedznieku, un skatuves aizmugurē bija redzami asins traipi.

«Mēs visi vienkārši stāvējām,» pastāstīja koncerta apmeklētājs Ārons Fransuā. «Visi skatītāji, kas bija manā tuvumā, izskatījās šokēti.»

«Cilvēki skatījās viens uz otru. Es dzirdēju tādus vārdus kā «Kolorādo», «Aurora» un «apšaude»,» atceras vietējā radio programmas vadītājs Pīts Bērnss.

«Varēja dzirdēt, kā cilvēki par to runā, un tas nedaudz izsita no sliedēm,» viņš turpina. «Es redzēju divus vai trīs cilvēkus, kuri piecēlās, savāca savas mantas un aizgāja prom.»

Taču Madonnas pārstāve Liza Rozenberga norādīja, ka koncerts bez ieročiem nebūtu iespējams. «Tas būtu tāpat kā iestudēt «Hamletu» bez trešā cēliena,» viņa teica.

Kā ziņots, jūlijā Skotijas policija lūdza Madonnai nenest uz skatuves ieročus, tomēr dziedātāja nepaklausīja.

Taču pagājušajā nedēļā koncertā Losandželosā Madonna veltīja dziesmu pakistāniešu skolniecei Malala Jusafzai, kuru talibi sašāva galvā, jo viņa bija uzsākusi kampaņu par tiesībām uz izglītību.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu