Madonna: <i>Lady Gaga</i> atteicās no koncerta ar mani (18)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Popdīva Madonna koncerta laikā klausītājiem atzinusi, ka dziedātāja Lady Gaga atteikusies kāpt ar viņu uz vienas skatuves.

«Es viņu uzaicināju sniegt koncertu kopā ar mani, taču viņa atteicās,» viņa teica apmeklētājiem koncertā Senpolā, Minesotas štatā. «Tas nekas, mani ir noraidījuši arī agrāk. Tas audzina raksturu.»

«Man ir labākiem fani visā pasaulē. Saņem, Lady Gaga!» viņas teikto citē laikraksts «Huffington Post».

Kā jau ziņots, septembrī koncertā Atlantiksitijā Madonna veltīja dziedātājai savu hitu «Masterpiece». «Nākamo dziesmu es veltu Lady Gagai,» viņa teica faniem. «Es viņu mīlu, es viņu patiešām mīlu. Atdarināšana ir pats lielākais kompliments. Taču kādu dienu jau pavisam drīz mēs uzstāsimies uz vienas skatuves. Jūs tikai pacietieties. Vai domājat, ka es jokoju? Es mīlu Lady Gaga

Savukārt janvārī Madonna apgalvoja, ka Lady Gaga hits «Born This Way» līdzinoties viņas 1989.gada dziesmai «Express Yourself». Šā gada «MDNA» koncertturnejā popa karaliene vairākkārt norādījusi uz līdzībām, gan atskaņojot koncertā abas dziesmas, gan arī nospēlējot dziesmas «She's Not Me» fragmentu.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu