Madonna sadarbojas tikai ar intelektuāliem producentiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Popdīva Madonna sadarbojas ar citām mūzikas zvaigznēm tikai tad, ja tās var piedalīties intelektuālās sarunās par filozofiju un kvantu fiziku. 

Jaunajā albumā «Mdna» dziedātāja sadarbojās ar producentiem Viljamu Orbitu, Martinu Solveigu un brālēniem Beniju un Alesandro Benasi. Viņa izvēlējās Eiropas producentus, jo uzskata, ka tie var iesaistīties nopietnās sarunās. 

«Domāju, ka man piemīt eiropeiska uztvere,» teica dziedātāja. «Daudzi to saka arī par manām dziesmām. Man patīk sastrādāties ar cilvēkiem, kas daudz lasa un zina par pasaulē notiekošo. Saruna ir būtiska.» 

«Runājot ar Viljamu, beigu beigās vienmēr sākam diskutēt par filozofiju un kvantu fiziku. Ar Martinu Solveigu apspriežam ārvalstu filmas. Kad strādāju ar cilvēkiem, es nevaru vienkārši papļāpāt par mūziku, es gribu runāt par dzīvi, pasauli un mākslu,» viņa atklāj.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu