Madonna: Zinu, ka esmu ļoti sadusmojusi Marinu Lepēnu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu popdīva Madonna slavē Francijas toleranci pret minoritātēm un zina, ka labējo līdere Marina Lepēna «ļoti dusmojas» par provokatīvo video. 

«Es zinu, ka esmu ļoti sadusmojusi kādu Marinu Lepēnu. Mans mērķis nav iegūt ienaidniekus,» dziedātāja ceturtdien teica 2700 faniem, kas bija pulcējušies uz viņas koncertu Parīzē.

Francijas galēji labējā partija «Nacionālā fronte» (FN) šomēnes draudēja iesūdzēt Madonnu tiesā par kādā citā koncertā Parīzē demonstrētu videoklipu, kurā tās līdere Lepēna redzama ar svastiku uz pieres.

Dziesmas «Nobody Knows Me» laikā demonstrētajam attēlam sekoja fotogrāfija, kurā bija redzams nacistu līderim Ādolfam Hitleram līdzīgs vīrietis.

Madonna slavēja Francijā valdošo toleranci pret etniskajām minoritātēm. «Agrāk afroamerikāņu māksliniekiem nebija ļauts uzstāties Amerikā, bet Francija viņus sagaidīja atplestām rokām,» viņa teica. «Džozefīne Beikere, Čārlijs Pārkers un citi cilvēki ar atšķirīgu ādas krāsu, minoritātes Francijā jutās gaidītas.»

«Ja mēs nemācīsimies no vēstures, mēs to atkārtosim. Tāpēc nākamreiz, kad vēlies norādīt uz kādu ar pirkstu un vainot viņu savās problēmās, norādi pats uz sevi,» viņa sacīja.

Madonnas uzstāšanās ilga vien nepilnu stundu, tāpēc tās beigās izskanēja klausītāju dusmu kliedzieni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu