Madrides «Real» iesniedz apelāciju pret Mourinju diskvalifikāciju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola klubs Madrides «Real» iesniedzis apelāciju pret galvenā trenera Žozē Mourinju piecu spēļu diskvalifikāciju, vēsa aģentūra «Associated Press».

Eiropas Futbola federāciju asociācijas (UEFA) Apelācijas komisijas sēde Mourinju lietā notiks 30. jūnijā.

Piecu spēļu diskvalifikācija ambiciozajam portugāļu speciālistam piespriesta par viņa izteikumiem pēc UEFA Čempionu līgas turnīra pusfināla pirmās spēles 27. aprīlī, kad «Real» savā laukumā ar 0:2 zaudēja aizvadīto trīs sezonu Spānijas čempioniem «FC Barcelona», kas vēlāk triumfēja Čempionu līgā.

Mourinju pēc zaudējuma pret «FC Barcelona» komandu neveiksmē vainoja mača galveno tiesnesi Volfgangu Štarku. Tāpat speciālists šajā mačā tika aizsūtīts uz ģērbtuvēm, un abu komandu atbildes spēli izlaida diskvalifikācijas dēļ.

Tāpat Mourinju atzina, ka UEFA speciāli neļauj citām komandām spēlēt pret «FC Barcelona». «Taču nesaprotu, kāpēc tas tā notiek. Iespējams, ka pie vainas ir UNICEF [ANO Bērnu fonds], kura logotips rotā «FC Barcelona» formas. Tomēr kādā jaukā dienā tiks atrasta atbilde uz šo jautājumu.»

Par šiem Mourinju izteikumiem UEFA maija sākumā piesprieda speciālistam piecu spēļu diskvalifikāciju.

Izlaižot «Real» un «Barcelona» atbildes spēli, Mourinju jau ir izcietis viena mača diskvalifikāciju. Uz vienu spēli treneris ir diskvalificēts nosacīti (sods stāsies spēkā, ja Mourinju ar līdzīgām izdarībām izcelsies nākamo trīs gadu laikā), bet trīs spēles Mourinju nāksies izlaist nākamās sezonas Čempionu līgas turnīra sākumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu