Mahačkalas «Anži» vēlas īrēt Ševčenko

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Ambiciozā Krievijas premjerlīgas futbola kluba Mahačkalas «Anži» vadība vēlas komandas sastāvam piesaistīt ukraiņu zvaigzni Andriju Ševčenko.

«Andrijs, kā viens no spožākajiem Eiropas futbolistiem, kļūtu par nopietnu papildinājumu «Anži» komandai,» Krievijas masu medijiem pavēstījis avots Mahačkalas klubā.

«Ševčenko spētu dot daudz labuma futbola laukumā. Kluba vadība vēlas to pacelt Eiropas līmenī, un tādiem spēlētājiem kā Semjuelam Eto'o, Roberto Karlosam un Ševčenko jāpalīdz pēc iespējas ātrāk sasniegt mērķi,» uzsvēra kluba pārstāvis.

Ševčenko kopš 2009. gada spēlē savas dzimtenes komandā Kijevas «Dinamo». Iepriekš bija izskanējusi informācija, ka futbolists savu karjeru varētu beigt pēc 2012. gada Ukrainā un Polijā paredzētā Eiropas čempionāta finālturnīra.

Kā ziņots, «Anži» īpašnieks ir Krievijas miljardieris Suleimans Kerimovs, kurš ziemā sastāvam piesaistīja pazīstamo brazīliešu futbolistu Roberto Karlosu, bet vasarā savā īpašumā ieguva arī Kamerūnas futbola zvaigzni Eto'o.

«Anži» komandai pieder Latvijas izlases aizsargs Oskars Kļava, taču viņš ir izīrēts valsts pirmās līgas komandai Maskavas apgabala «Himki».

Pēdējā laikā «Anži» komanda spēlē neveiksmīgi un Krievijas premjerlīgas kopvērtējumā tā ar 42 punktiem 27 spēlēs atkritusi uz 8. vietu.

Pēc divu apļu aizvadīšanas komandas tiks sadalītas divos astotniekos un čempionāts turpināsies. Šīs sezonas Krievijas čempionāts ilgs pusotru gadu, jo no nākamā gada valstī pāries uz rudens-pavasara izspēles kārtību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu