Maija brīvdienas - saulainai atpūtai! (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklāmas foto

Šis laiks atvaļinājumam - pirms aktīvās tūrisma sezonas sākuma - dod vairākas priekšrocības ceļotājiem: karstākajos tūrisma galamērķos vēl nevalda tveice, arī viesnīcas nav pārpildītas un izvietošanās tajās izmaksās lētāk. Savukārt izmantojot ceļojumu biroja Astra Tūre ieteikumus un portālu [s:47665] aviobiļešu iegādei, iespējams, ievērojami samazināt ceļa izdevumus.

Uz galamērķi – ar zemo cenu aviokompāniju reisiem

Visizdevīgākās cenas uz saulainiem kūrortiem, Eiropas galvaspilsētām un citiem tūristu iecienītiem galamērķiem, piedāvā zemo cenu aviokompānijas. Lidojumu saraksti, tostarp detalizēta informācija par reisiem un to savienojumiem, kā arī biļešu cenas, apkopotas portāla sadaļā «Lidot lēti».

Lai arī ceļot gribētājam jārēķinās ar īpaši stingriem noteikumiem attiecībā uz bagāžas pārvadāšanu un garākām nākamā reisa gaidīšanas stundām lidostā, zemo cenu aviokompānijas sniedz fantastisku iespēju doties ceļojumā stipri lētāk - pat par trešdaļu no cenas, kādu piedāvā tradicionālās aviokompānijas. Piemēram, lidojums no Rīgas līdz Spānijas salai Maljorkai turp un atpakaļ var izmaksāt tikai 160 EUR, vienīgi jārēķinās, ka šāda cena netiek piedāvāta katru dienu un būs jāpavada ilgāks laiks pie datora, lai sameklētu piemērotākos lidojuma datumus, variantus un cenas. Iespējams, izdevīgāku piedāvājumu izdodas atrast, ieskatoties lidojumu sarakstos ar izlidošanu no Kauņas, Viļņas un Tallinas. Par pārbraucienu nav jāraizējas: autopārvadātāji pasažieriem organizē īpašus autobusus līdz tuvējo kaimiņvalstu lidostām.

Čarterreisi ar atlaidēm

Lai arī visizdevīgāko čarterreisu piedāvājums, šķiet, jau nokavēts, vairāki tūroperatori arī aprīlī piedāvā vasaras sezonas ceļojumus uz tūristu iecienītākajiem galamērķiem ar 25-35% atlaidi (skat. sadaļu «Akcijas»). Iespējams, daudziem piemērotākais liksies tieši šis piedāvājums, jo nav jātērē daudz laika ceļojuma plānošanai - tūroperators organizē gan lidojumu, gan transfēru un viesnīcu. Izmantojot AvioKases.lv starpniecību, nav pat jādodas ārā no mājām – gatavu ceļojumu var nopirkt ar vienu peles klikšķi!

Ceļojums ar garantiju

Iegādājoties aviobiļetes internetā, nereti raizes sagādā reisu savienošana: kamēr pērc biļeti uz vienu reisu, uz nākamo noskatītā biļete vairs nav pieejama. Portālā AvioKases.lv tā nenotiks, jo operētājsistēma paredz iegādāties nevis vienu biļeti uz konkrētu reisu, bet gan visu maršrutu kopumā, ieskaitot reisu savienojumus. Rodoties problēmām, gan rezervējot biļetes, gan ceļojuma laikā iespējams saņemt palīdzību pa bezmaksas tālruni 67222811.

www.aviokases.lv

Astra Tūre biroji atrodas Rīgā, Mazā Pils ielā 5 un Brīvības ielā 45 un Daugavpilī, Viestura ielā 59.

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu