Maikla Džeksona māte pieprasa 40 miljardus dolāru (64)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona māte Ketrina pieprasa 40 miljardus ASV dolāru (21,7 miljardus latu) no dziedātāja koncertu rīkotājiem, jo tie neesot likušies zinis par Džeksona veselības problēmām.

Pagājušajā mēnesī lieta nonāca tiesā. Slavenību tenku portāla TMZ rīcībā nonākušie dokumenti liecina, ka Džeksone no koncertu rīkotāju firmas «AEG Live» pieprasa kompensāciju vairāk nekā 40 miljardu ASV dolāru apmērā.

Džeksona trīs bērniem pienākoties seši miljardi dolāru (3,3 miljardi latu), ko viņi būtu ieguvuši no atgriešanās koncertturnejas, un vēl 31 miljardi dolāru (16,8 miljardi latu), ar ko segt citus zaudējumus, uzskata Džeksone.

Lai arī viņas nosauktā summa izklausās pārspīlēta, nāves brīdī Džeksons tomēr bija lielākā popmūzikas zvaigzne pasaulē. Viņa «This Is It» turneja būtu nopelnījusi miljonus, un ar nākotnē izdotajiem albumiem un koncertiem viņš būtu varējis iekasēt miljardus.

«AEG Live» gan prasību sauc par «pārsteidzīgu» un norāda, ka slavenā albuma «Thriller» autora slavu esot iedragājušas baumas par bērnu seksuālu izmantošanu.

Lietas izskatīšana sākies 2.aprīlī. Džeksone apsūdz «AEG Live» nolaidībā, noalgojot ārstu Konrādu Mariju, ko notiesāja par popzvaigznes netīšu nonāvēšanu.

2009.gadā neilgi pirms plānotās «This Is It» turnejas Džeksons mira no spēcīgu medikamentu kokteiļa.

Komentāri (64)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu