Maikla Džeksona mātes mājā izcēlies kautiņš

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Losandželosas policija pirmdien saņēmusi izsaukumu uz dziedātāja Maikla Džeksona mātes Ketrinas māju, jo starp diviem cilvēkiem izcēlies ass strīds. 

Losandželosas šerifa pārstāvis Stīvs Vitmors pastāstīja, ka pēc policijas ierašanās Džeksones mājoklī, kurā viņa dzīvo ar trijiem bērniem, neviens netika aizturēts, vēsta ziņu aģentūra AP.

Policijas pārstāvis apstiprināja, ka pirmdienas pusdienlaikā sācies strīds, kura laikā pielietots spēks. Vitmors atteicās nosaukt kautiņā iesaistītās personas.

Pagājušās nedēļas laikā slavenā ģimene iekūlusies vairākos skandālos. Nedēļas nogalē Džeksonu ģimenes loceklis Trents iesniedza policijā ziņojumu par Ketrinas pazušanu, taču jau pirmdien kārtības sargi noskaidroja, ka viņa atrodas pie kāda radinieka Arizonas štatā.

Savukārt Maikla Džeksona brāļi un māsas apšauba mūziķa testamenta likumību, apgalvojot, ka advokāti viltojuši viņa parakstu.

Kā ziņots, Maikls Džeksons 2009.gada jūnijā no spēcīgas pretsāpju līdzekļu devas, ko viņam injicēja viņa ārsts Konrāds Marijs, mira. Marijam izvirzītas apsūdzības dziedātāja nonāvēšanā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu