Maikla Džeksona miesassargs uzdodas par «Sedziņas» tēvu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Popmūzikas leģendas Maikla Džeksona bijušais miesassargs paziņojis, ka ir mirušā mūziķa jaunākā dēla bioloģiskais tēvs un vēlas iegūt tiesības apciemot desmit gadus veco zēnu.

Britu cīņas mākslas meistars Mets Fids apsargāja Džeksonu laikā, kad viņš uzturējās Lielbritānijā. Miesassargs apgalvo, ka gadu pirms Blanketa piedzimšanas kādā Londonas viesnīcā ziedojis mūziķim spermu.

Fids plāno doties uz ASV, lai iesniegtu tiesā nepieciešamos dokumentus un pieprasītu tiesības apciemot zēnu, kuru uzskata par savu dēlu.

«Es iesniegšu DNS paraugu un formāli lūgšu Džeksonu ģimenei pieeju. Es vēlos tiesības apciemot dēlu,» viņš sacīja. «Viņu tēvs ir Maikls, un es nevēlos to mainīt. Taču gribu, lai bērni atgriežas manā dzīvē. To var panākt tikai juridiski. Domāju, ka Blankets ir mans dēls, taču vēlos, lai tas tiek pierādīts.»

Vīrietis, kuram jau ir trīs bērni, apgalvo, ka Džeksona ģimene atteikusies ar viņu runāt un nav atbildējusi uz vēstulēm kopš mūziķa nāves 2009.gadā.

Saskaņā ar Fida teikto 2002.gada novembrī Džeksons atzinis, ka bijušais miesassargs ir viņa bērna bioloģiskais tēvs. «Es jautāju, vai Blankets ir mans bērns,» stāsta vīrietis. «Viņš atbildēja: «Viņš ir mans bērns, Met, taču es izmantoju tavu spermu, lai viņu radītu.»»

Taču Džeksona 81 gadu vecā māte Ketrīna esot darījusi visu iespējamo, lai neļautu satikties ar Blanketu, apgalvo Fids. Viņa domājusi, ka vīrietis to dara naudas dēļ.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu