Maikla Džeksona pusauga dēls sper pirmos soļus izklaides industrijā (29)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona pusauga dēls spēris pirmos soļus izklaides biznesā, kļūstot par televīzijas šova «Entertainment Tonight» korespondentu.

16 gadus vecais Prinss Džeksons raidījumā debitēja otrdien. Viņš intervēja gaidāmās filmas «Oz the Great and Powerful» («Varenais no Oza zemes») aktierus Džeimsu Franko, Zaku Brafu un režisoru Semu Raimi.

Prinss ir vecākais no Džeksona trijiem bērniem. Šovā viņš norādīja, ka viņa mērķis esot ielauzties filmu biznesā. «Es gribu būt vispusīgs - gan producents, gan režisors, gan arī scenārists un aktieris,» viņš dalījās nākotnes plānos.

Prinsa 14 gadus vecā māsa Perisa 2011.gadā noslēdza līgumu par dalību filmā «Lundon's Bridge and the Three Keys», kas balstīta uz fantāzijas romānu. Tā vēl nav iznākusi.

Maikls Džeksons, kurš pats pieder pazīstamai izklaides biznesa dinastijai, 2009.gadā mira savās mājās Losandželosā no spēcīgu anestētiķu kokteiļa. Tolaik viņš bija 50 gadus vecs.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu