Mainījušies «Renault» tirgotāja «Euro-Auto» īpašnieki (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Automašīnu «Renault», «Dacia» un «Renault Trucks» dīlerim «Opel» servisa centram Latvijā SIA «Euro-Auto» mainījušies īpašnieki, biznesa portālu «Nozare» informēja uzņēmumā.

Kā liecina «firmas.lv informācija, par «Euro-Auto» īpašnieku kļuvusi šā gada janvārī dibinātā SIA «EA Partners», kuras pamatkapitāls ir 428 953 lati.

Pa 22,12% «EA Partners» kapitāldaļu pieder SIA «BDK» un Vītolu ģimenes SIA «VVMV», 14,75% daļu pieder SIA «Ekspro Invest», pa 7,37% - Viesturam Neimanim, SIA «Oberts», SIA «Sarveda», SIA «Sunshine Investments» un SIA «Invest VG», 3,69% daļu īpašnieks ir Ivars Ķirsons, bet 0,47% - «DP Partners».

Kā biznesa portālu «Nozare.lv» informēja «Euro-Auto», uzņēmuma jaunie īpašnieki ir sākuši uzņēmuma restrukturizāciju, ieguldot ievērojamus līdzekļus ne tikai uzņēmuma infrastruktūrā un apgrozāmajos līdzekļos, bet arī darbinieku komandas attīstībā.

Par jauno uzņēmuma valdes priekšsēdētāju ir iecelts Andrejs Masulis, kurš iepriekš bija SIA «Mūsa Motors Rīga» direktors, bet pirms tam SIA «Wess» tirdzniecības vadītājs. Par uzņēmuma pēcpārdošanas nodaļas vadītāju kļuvis Nikolajs Zinčenko, kura pieredze ietver pēcpārdošanas nodaļas vadīšanu «Wess» gandrīz 20 gadu garumā, savukārt uzņēmuma finanšu direktors turpmāk būs darījuma finanšu konsultanta «DB Partners» pārstāvis Māris Blumbergs.

Iepriekš uzņēmuma lielākais akcionārs bija Nazils Djominovs (92,53%). Pārējās daļas bija sadalītas starp Viktoru Eiduku, Aigaru Lapši, Aleksandru Ponomarenko, Juri Cunski un Irinu Semjonovu.

Šā gada septembrī par «Euro-Auto» valdes priekšsēdētāju iecelts Andrejs Masulis, uzņēmuma valdes locekļi ir Māris Blumbergs un Sergejs Šavlovs. «Euro-Auto» padomes priekšsēdētājs ir Dainis Babulis, viņa vietnieks ir Olafs Švanks, bet padomes locekļa funkcijas pilda Jānis Grīnbergs.

2012.gadā «Euro-Auto» apgrozījums saruka par 10% - no 10,1 miljona latu 2011.gadā līdz 9,1 miljonam latu pērn. Savukārt uzņēmuma zaudējumi auga par 56% - no 241 777 latiem 2011.gadā līdz 377 493 latiem 2012.gadā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu