Mājas kartupeļi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/hatm/

Konkurss notiek sadarbībā ar «[s:33081]».

Nomizotus nelielus kartupeļus pārgriež  uz pusēm. Saber cepešpannā. Virsū uzkaisa gabaliņos sagrieztu pīrāgu gaļu, apkaisa ar garšvielu maisījumu kartupeļiem.

Liek līdz 210 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram pusstundu, kamēr kartupeļi mīksti.

Pasniedz ar svaigu zaļumu salātiem, kas pagatavoti no lociņiem, dillītēm. Var pievienot arī jaunos nātru, gārsas, virzas zaļumus, kas apkaisīti ar sāli un samaisīti ar krējumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu