Nepieciešams:
Makaroni ar vistu akniņām
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
300 g makaronu
300 g vistu akniņu
250 g tomātu savā sulā gabaliņos
200 g 10 % krējuma
sīpols
ķiploka daiviņas
eļļa cepšanai
sāls
pipari
Pagatavošana:
Smalki sagrieztus sīpolus un ķiplokus apcep eļļā, pievieno gabaliņos sagrieztu akniņu, pasautē 5 minūtes, tad pieliek krējumu, turpina sautēt, beigās pieliek tomātu gabaliņus ar visu sulu, sāli un piparus pēc garšas, turpina sautēt. Pievieno sālsūdenī izvārītus makaronus. Lai labi garšo!