Nepieciešams:
Makaroni <i>po flotski</i>
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
500 g maltās gaļas
2 burkāni
1 liels sīpols
3 daiviņas ķiploka
200 g zaļo zirnīšu
3 ēdamkarotes tomātu pastas
eļļa
sāls
pipari
500 g makaronu
zaļumi
Pagatavošana:
Katlā ielej eļļu, tajā apcep sagrieztu sīpolu un ķiplokus, pieliek rīvētus burkānus, apcep. Pieliek malto gaļu, sāli, piparus, cep, līdz gaļa apcepta, pieliek tomātu pastu un zaļos zirnīšus. Uz gaļas uzber makaronus, uzlej karstu ūdeni tā, lai 3 centimetrus būtu virs makaroniem. Vāra, līdz makaroni gatavi, pārkaisa ar zaļumiem.