Māksla tirgus paviljonā - LTV1 raidījumā «Vai Rīga jau gatava?» (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar, 20. decembrī, pulksten 18.45 LTV1 raidījums «Vai Rīga jau gatava?» Kristīnes Želves režijā turpinās pētīt topošās Eiropas kultūras galvaspilsētas Rīgas programmas aizkulises, šoreiz – Centrāltirgū.

Krista Burāne uzklausīs Centrāltirgus Gaļas paviljona pārdevēju stāstus un sapņus, Anna Auziņa rakstīs dzeju, Edgars Raginskis komponēs mūziku, Ints Teterovskis un «Balsis» muzicēs un skatītāji vēros, kā tirgū top māksla... Rezultāts visiem interesentiem būs skatāms 18. janvārī, kad Centrāltirgū tiks atklātas «Rīga 2014» programmas sešas tematiskās līnijas.

Gatavojoties nākamgad plaši atspoguļot vērienīgo kultūras notikumu «Rīga – 2014», Latvijas Televīzija sešās aizraujošās raidījuma sērijās ieskatīsies Rīgas kā Eiropas kultūras galvaspilsētas tapšanas aizkulisēs. Līdz gada beigām katru piektdienu sešos raidījumos skatītāji kopā ar vadītāju Evu Ikstenu - Strapcāni, režisorēm un scenārija autorēm Adriānu Rozi un Kristīni Želvi iepazīst cilvēkus un notikumus, kas veido kultūras galvaspilsētas svētkus.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu