Malkina tēvs: Manam dēlam līgumu piedāvāja «Stars» (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Slavenajam krievu hokejistam Jevgēņijam Malkinam šovasar līgumu piedāvājusi Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Dalasas «Stars», sarunā ar laikrakstu «Sovetskij sport» paudis sportista tēvs Vladimirs.

Jau vēstīts, ka Malkins jūnijā uz astoņiem gadiem par kopējo summu 76 miljoni dolāru (40 miljoni latu) pagarināja līgumu ar sevis pašreiz pārstāvēto komandu Pitsburgas «Penguins». Jaunais līgums stāsies spēkā no 2014./15. gada sezonas, jo šobrīd spēlētājam ir vēl spēkā esošs līgums uz vienu sezonu.

Ja «Stars» tiešām būtu risinājusi sarunas ar hokejistu, kuram ir vēl spēkā esošs līgums ar citu klubu, tā pārkāptu NHL noteikumus.

Vladimirs Malkins krievu medijam izteicies, ka Dalasas vienība piedāvājusi viņa dēlam izdevīgāku līgumu nekā Pitsburga. Kā viens no iemesliem, kāpēc hokejists varētu pārcelties uz Dalasu, tiek minēts Sergejs Gončars, kurš iepriekš spēlējis «Penguins» rindās, kur ar Malkinu kļuvuši par labiem draugiem. Taču šovasar tiesības uz Gončaru ieguva «Stars».

Tomēr Dalasa otrdien kategoriski šādas runas noliegusi, vēsta «Yahoo Sports».

«Esam informēti, ko teicis Malkina tēvs, un runas, ka esam viņa dēlam piedāvājuši līgumu, kamēr spēlētājam vēl ir spēkā esošs līgums ar Pitsburgu, ir pilnīgi nepatiesas,» teicis «Stars» ģenerālmenedžeris Džims Nils. «Cienām un ievērojam NHL noteikumus, un ziņas, kas apgalvo pretējo, ir nepatiesas.»

Tāpat Malkina tēvs sacījis, ka pirms gada par NHL vērtīgāko spēlētāju atzītais hokejists šovasar apsvēris domu tupināt savu karjeru Krievijā, taču neilgi pēc tam «Penguins» nākuši klajā ar piedāvājumu pagarināt līgumu.

Malkins jau trīs reizes savā karjerā sezonā guvis vairāk par 100 rezultativitātes punktiem un divas reizes kļuvis par līgas rezultatīvāko spēlētāju. Savukārt pagājušajā gadā krievu uzbrucējs saņēma Hārta trofeju, ko pasniedz NHL spēlētājam, kurš devis vislielāko labumu savam klubam.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu