Maltās gaļas zupa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Nepieciešams:

500 g maltas liellopu gaļas
5 kartupeļi
2 burkāni
sīpols
kālis
2 daiviņas ķiploka
2 ēdamkarotes sviesta
sāls
pipari
lauru lapa
zaļumi

Pagatavošana:

Katlā izkausē sviestu, tajā nedaudz apcep smalki sagrieztu sīpolu, tad pieliek rīvētu kāli, rīvētus burkānus, malto gaļu, visu apcep. Gaļai un dārzeņiem pielej ūdeni vai buljonu, uzvāra, pieliek sāli, piparus, ķiploka daiviņas, stienīšos sagrieztus kartupeļus, lauru lapu. Vāra, līdz kartupeļi mīksti. Pasniedz ar zaļumiem un skābu krējumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu