Māmiņdienai par godu - Radošais Jampadracis un Dzeguzītes koncerts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Visu nedēļu, no 7. līdz 12.maijam, modes un izklaides centrā «Rīga Plaza» notiek īpašais Māmiņdienai veltīts «Radošais Jampadracis», kur bērni var pašu rociņām sagatavot mīļas, skaistas un paliekošas dāvanas savām mammām. Savukārt 11.maijā visi tiek aicināti uz Māmiņdienas svinībām un krāšņu, pozitīvām emocijām pilnu koncertu, ko sniegs bērnu popgrupa «Dzeguzīte».

Labākā dāvana mammai – bērna rociņām darināta!

Katru darba dienu, no plkst. 16.00 līdz 19.00, un brīvdienās, no plkst. 11.00 līdz 14.00, Radošajā Jampadracī, kas notiks īpaši iekārtotā pasaku pilī, bērni kopā ar pasaku tēliem varēs izveidot brīnišķīgas dāvanas māmiņām. Radošajās darbnīcās darbosies Bizbizmārīte, Zaļais vardulēns, Bitīte Maija, Tīģerītis Ru un citi pasaku varoņi, kuri kopā ar bērniem zīmēs, veidos pirkstiņlelles, krāsainas filca aplikācijas, balonu ziedus un citus darbiņus. Brīvdienās lielos un mazos izklaidēs burvju mākslinieks, kas ar trikiem uzburs konfektes bērniem un īstus ziedus mammām.

Par godu Māmiņdienai – Jautra iepirkšanās, vērtīgas balvas, «Dzeguzītes» koncerts un labdarības akcija Māras centram!

11.maijā, modes un izklaides centrs «Rīga Plaza» sadarbībā ar Māmiņu klubu ir sagatavojis īpašu svētku programmu gan māmiņām, gan visai ģimenei. Plkst. 10:30 visi tiek aicināti uz pasākuma atklāšanu - māmiņas dosies izpildīt aktivitātes veikalos, krājot zīmodziņus un saņemot dažādas veicināšanas balvas, kā arī «Rīga Plaza» dāvanu karti 50 latu vērtībā. Tāpat apmeklētājas priecēs «Fantasy Park» bērnistaba, kas mazuļiem būs par velti no plkst. 10.30 līdz 11.45. Pēc pasākuma dalībnieki varēs doties uz kino par īpašu svētku cenu.

Pieteikties pasākumam iespējams «maminuklubs.lv», vietu skaits ierobežots.

Plkst. 12:00 notiks labdarības akcijas noslēguma koncerts ar Dzeguzītes piedalīšanos. Ikviens pasākuma dalībnieks tiek aicināts nest ziedojumus, kuri tiks nogādāti krīzes centrā sievietēm un bērniem Māras centrs. Koncertā būs arī Latvijā populāras māmiņas un tēti, kas kuplinās skatītāju pulku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu