Māmiņdienas svētku kūka

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/donaldmacleod/

Nepieciešams:

6 olas
6 ēdamkarotes cukura
6 ēdamkarotes rupjmaizes rīvmaizes
1 tējkarote kanēļa
Rotāšanai:
500 ml dzērveņu ievārījuma
500 ml saldā krējuma
2 ēdamkarotes vaniļas cukura
3 ēdamkarotes cukura

Pagatavošana:

Olu dzeltenumus ar 3 karotēm cukura sakuļ, pieliek kanēli un rupjmaizes rīvmaizi, pielej 3 ēdamkarotes ūdeni, samaisa. Olu baltumus saputo ar trim karotēm cukura, iecilā mīklā. Mīklu liek ar cepampapīru izklātā veidnē, cep 200 grādos. Gatavību pārbauda ar kociņu.

Gatavu biskvītu atdzesē, pārgriež uz pusēm.

Saldo krējumu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru. Uz pirmās kārtas smērē pusi no ievārījuma un putukrējumu, uzliek otru kārtu. Uz otras kārtas smērē ievārījumu un rotā ar putukrējumu.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu