Mamma kļuvusi «sarežģīta»!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Sveiki! Mana mamma pēdējā laikā ir ļoti sarežģīta: lamā mani «aita, stulbene, muļķe» un tagad arī piekasās visos sīkumos.  Šodien prasīju «SAMĪĻO, LŪDZU, MANI» viņa teica:  «Tikai tad, ja tev uz liecības visur būs 6 un uz augšu», lai gan es zinu ka man ir arī 5. Tagad saprotu, viņa mani nemīl, vakar izskanēja frāze «ES TEVI AIZSŪTĪŠU UZ INTERNĀTSKOLU» :( :( Palīdziet.. Man ļoti sāp sirds, un nav neviena laba un patiesa drauga, kam to izkratīt.. Asariņa [13.gadi]

Sveika! Iespējams, mammai ir kādi sarežģījumi, par kuriem viņa tev nevēlas stāstīt, bet slikto garastāvokli noslēpt viņa nespēj un «izgāž» nīgrumu uz tevi. Tas nav labi, bet vienīgais, ko tu šobrīd vari darīt – izvairies no šādām sarunām, kas var beigties ar strīdu. Mamma noteikti tevi mīl, tikai nepārdomāti izsakās. Ja jūties pietiekami pieaugusi, vari viņai tā arī pateikt: man ir sāpīgi un aizvainojoši, kad tu tā runā. Cerams, viņa ieklausīsies un pārdomās savus vārdus!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu