Man patīk vecāki puiši

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Hei, sveiki! Man ir liela problēma, īsti nezinu, vai tā jums šķitīs liela! Man jau drīz paliks 15, man vēl nav bijis neviens puisis. Es neesmu pat skūpstījusies! Man patīk puiši, kuri ir ļoti stipri vecāki, pat par 8 vai 7 gadiem. Jau domājot par to vien, ka viņi ir tik stipri vecāki, es zinu, ka man izredžu nekādu nav. Eju tagad 8. klasē, esmu ļoti kautrīga, nezinu, ko iesākt, neviens zēns nepievērš man uzmanību, varbūt pēc sejas esmu vēl ļoti sīka, draudzene saka, ka man nedotu 8. klasi. Es nezinu, ko man darīt! Neesmu es arī resna! Vienkārši dodiet man kādu padomu.:S ;( ;( ;9

Sveika! Tu saki, ka Tev neviens zēns nepievērš uzmanību… Bet vai esi mēģinājusi uz kādu zēnu ar interesi paskatīties, aprunāties un iepazīties tuvāk? Zēni ļoti labi jūt, ka viņi Tevi neinteresē, jo savos sapņos esi kopā ar jauniem vīriešiem. Savukārt tas, ka vecākie puiši Tev pagaidām nepievērš uzmanību, ir tikai normāli, jo Tev vēl pāris gadus jāpaaugas. Ja vēlies, lai Tev pievērstu uzmanību vienaudži, pavēro, kā izturas klases meitenes, kurām jau ir puisis, un centies no tā kaut ko aizgūt. Pati vienkāršākā recepte — esi draudzīga, smaidīga un laipna!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu