Man skolā neveicas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Man skolā neveicas... Neviens ar mani nedraudzējas, kaut gan es esmu pilnīgi normāla meitene, tikai bišku ar stilu esmu atšķirīgāka, bet citādi esmu kā visas citas — mācos viduvēji, neesmu arī nesekmīga... Visi zēni mani knābā nost, un meitenes visas ir sacēlušās pret mani. Man tas viss ir pieriebies, es jau cīnos, bet viņi kā neatstājas no manis, tā arī ne. Palīdzi!

Sveika! Diemžēl pusaudži ir «iekārtoti» diezgan prognozējami: jo vairāk Tu izrādīsi neapmierinātību un dusmas, jo lielāks prieks būs Tevi kaitināt. Centies izturēties vienaldzīgāk un meklē draugus starp jauniešiem ārpus skolas — kādās nodarbībās, mākslas vai mūzikas skolā — un pēc iespējas mazāk uzmanības pievērs kaitinātājiem. Iespējams, tad pēkšņi pamanīsi, ka kāds no viņiem pats meklē ar Tevi draudzību.  Un tad jau būs Tavā ziņā izlemt, vai Tu pieņemsi vai ne.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu